top of page

Group

Public·7 members

Ddt 2000 Limba Romana


DDT 2000 Limba Romana
DDT 2000 este un software de diagnosticare care vă permite să testați și să reparați vehiculele Renault. Poate fi folosit și pentru Dacia, Nissan și alte mărci care împart aceeași platformă ca Renault. DDT 2000 suportă diferite protocoale, cum ar fi KWP, ISO și CAN, și poate accesa diferite sisteme, cum ar fi motorul, ABS, airbag, cutia de viteze, imobilizatorul, controlul climatic și altele.


DOWNLOAD: https://gohhs.com/2w4tih


În acest articol, vă vom arăta cum să utilizați DDT 2000 în limba română, care este una dintre limbile suportate de software. Veți învăța cum să instalați și să configurați DDT 2000 pe computerul dvs., cum să-l conectați la vehiculul dvs. folosind un cablu de interfață și cum să efectuați operații de bază, cum ar fi citirea și ștergerea codurilor de eroare, vizualizarea datelor în timp real, testarea componentelor și efectuarea adaptațiilor.


Cum să instalați și să configurați DDT 2000 în limba română
Pentru a utiliza DDT 2000 în limba română, veți avea nevoie de următoarele: • Un computer cu sistem de operare Windows XP sau superior. • Un CD cu software-ul DDT 2000 sau o versiune descărcată de pe internet. • Un cablu de interfață care este compatibil cu protocolul și conectorul vehiculului dvs. De exemplu, puteți folosi un cablu KKL pentru protocoalele KWP sau ISO sau un cablu CAN Clip pentru protocolul CAN. • Un vehicul care este suportat de DDT 2000.
Urmați acești pași pentru a instala și configura DDT 2000 în limba română: • Introduceți CD-ul cu software-ul DDT 2000 în unitatea CD a computerului dvs. sau rulați fișierul setup descărcat. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala software-ul. Alegeți română ca limbă de instalare când vi se solicită. • După ce instalarea este finalizată, rulați software-ul DDT 2000 de pe desktop sau din meniul start. Prima dată când rulați software-ul, vi se va cere să introduceți un nume de utilizator și o parolă. Puteți folosi orice nume și parolă doriți. Vi se va cere, de asemenea, să selectați o marcă de vehicul. Alegeți Renault sau Dacia în funcție de vehiculul dvs. • Veți vedea ecranul principal al DDT 2000. Pentru a schimba limba software-ului în română, faceți clic pe pictograma steag din colțul dreapta sus și selectați Română din meniul derulant. • Pentru a configura cablul de interfață, faceți clic pe pictograma setări din colțul stânga sus și selectați Comunicație din meniul derulant. Veți vedea o listă de interfețe disponibile. Alegeți cea care corespunde cablului dvs. și faceți clic pe OK.
Cum să conectați DDT 2000 la vehiculul dvs.
Pentru a conecta DDT 2000 la vehiculul dvs., va trebui să faceți următoarele: • Localizați conectorul de diagnosticare al vehiculului dvs. Acesta este de obicei situat sub bord pe partea șoferului sau lângă cutia de siguranțe. • Branșați un capăt al cablului de interfață în conectorul de diagnosticare al vehiculului dvs. și celălalt capăt într-un port USB al computerului dvs. • Porniți contactul vehiculului dvs., dar nu porniți motorul.
Sursa: [How to Use DDT 2000 in Romanian Language: A Complete Guide]


 • About

  Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

  bottom of page